Fonter Fonts download
Fonter
Utforming av Bokstaven og Utforming av Fonter for Selskapets Logo
Utforming av Bokstaven og Utforming av Fonter for Selskapets Logo
Windows

Babylon 5 Fonter

Fonter 0 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Fonts

Babylon 5 Fonter

TV-serien Babylon 5, som var en kult-serien skapt av J. Michael Straczynski. Denne serien gikk i fem år, fram til 1998. Da de opprettet en ny sesong som heter Crusade, som bare varte et år med 13 episoder. Historien forteller hvordan en romstasjon er bygget for å være et nøytralt sted for handel og politikk i universet. I et univers med store, kraftige fremmede raser mennesker bygge en romstasjon å være et sted for møtet og diskusjonen, å søke fred og ingen krig mellom maktene.

Denne berømte TV-serien science fiction forteller historien om de store kreftene i universet, mennesker på den ene siden, med Jorden som hovedstad i riket hans og deretter Centauri, Minbari, Narn, Vorlon, Drazi og skygger blant andre. De bruker romstasjonen som et poeng av utveksling og som hver kultur har et annet språk og har en annen alfabetet bokstaver her tilbyr vi alle disse språk. Hver rase har et alfabet som ikke ser noe lignende det latinske alfabetet er fremmede eller fremmede alfabeter. Babylon 5 gratis fonter. Babylon 5 fonter til nedlasting. Bokstaven og skrifter for Word, Windows og MSN Messenger. Webdesign og webdesignere. Babylon 5 fonter for datamaskinen, typografiske skrifter på skrifttyperfonter.com. TTF skrifttyper, true type gratis fonter for designere. Babylon 5 gratis fonter. Babylon 5 skrifttyper. Babylon 5 typografi. Babylon 5 fonter til nedlasting. Alfabeter raser Babylon 5, for hver fremmed rase har sin egen alfabet og språk med helt forskjellige alfabetet symboler, her alfabeter av alle raser som vises i TV-serien. Hovedpersonene er Jeffrey Sinclair, John Sheridan, Susan Ivanova, Michael Garibaldi, Delenn, Londo Mollari, G'Kar, Dr. Stephen Franklin, Vir Cotto, Lennier, Talia Winters og Lyta Alexander blant andre tegn.

Det er fem sesonger av serien der det er flere forskjellige raser kriger, en borgerkrig mellom mennesker, er fremmede invasjoner og noen av tegnene endret, men serien hektet fra begynnelsen og regnes som en kult-serien for elskere av science fiction . Det er også en samling av bøker, noveller og filmer. Hvis du liker denne serien og historier om aliens, anbefaler vi at du laster ned vår samling av kilder som har de mest nysgjerrige og interessante alfabeter universet av denne TV-serien. Disse filene er lastet ned gratis, og du kan enkelt installere dem i Windows eller Linux-datamaskin, støttes fullt ut.
Fonts
Fonter De mest nedlastede fonter Download Fonts Den Beste Fonter Gratis
Life_Machine Babylon5 Hollow
Fonter fonts
Anti-Life_Runes Markab
gratis download
Windows

Babylon 5 Skrifttyper

<<  <  1  2 
Vorlon
Vorlon Font
14. 0
6 i 10
þ Ç ß æ ñ á å Fonter
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
<<  <  1  2  Fonter
 

Copyright ©Gifmania Networks | | Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057

:-)